Vinnaren i Btcswe EOY tävling

Btcswe utlyste en tävling den 15 december som gick ut på att gissa vad 1 BTC skulle stå i för kurs på årets sista dag. Detta kallas BTC EOY och avser Bitcoins officiella stängningskurs vid “end of year”.

Vi fick in nästan 300 gissningar på allt mellan 25 000 USD och 150 000 USD.

Vinnaren var utlovad minst 500 000 satoshis, 0.005 BTC, som extra krydda skulle vi dessutom dubbla priset om vårt instagramkonto dubblats i följarantal. Tyvärr dubblades inte vårt följarantal men en lycklig vinnare fick 500 000 sats.

Vinnaren kallar sig bitaivad på instagram och vi bad om en intervju där hon delar med sig av sina tips och summerar kryptoåret 2021.

Stort grattis till vinnaren och tack alla som deltog i tävlingen! 

 

Du var väldigt nära i din gissning av BTC EOY. Du prickade in Bitcoinkursen på årets sista dag så när som på 80 dollar. Hur bar du dig åt?

– Ja för att komma fram till vad jag gissade tittade jag på vad kursen stod i just då och hur trenden såg ut. Vid det tillfället hade kursen redan gått ner en hel del och jag tyckte inte det såg ut som att den skulle återhämta sig i första taget. Många snackade om att Bitcoin skulle ta ut nytt ATH innan årsskiftet men jag gjorde en enkel analys och såg att vi låg i en fallande trend och trodde det skulle vara över nyår. Sen att gissningen var så nära som den var hade nog också med lite tur att göra!

 

Hur ser du på 2022 och krypto, vad är dina förväntningar?

– Jag tror generellt på krypto och tror det kommer att löna sig att ligga lång i men jag tror att börsåret 2022 kommer vara skakigare än föregående år. Jag tror bitcoin kommer ta ut nya ATH men som den volatila tillgången det är kommer vi även se djupa bottnar under året. Jag tror vi kommer se bra köplägen under kommande år så kan vara en bra tid om man vill köpa in sig på en bra nivå.

Sen finns det ju många olika kryptovalutor och generellt skulle jag varna för att hoppa på de mindre som ibland promotas här på Instagram om man inte själv är kunnig inom TA. Lätt att förlora genom att följa strömmen. 

 

Vad var det bästa med kryptoåret 2021?

– För mig var det bästa med 2021 att handel med krypto har blivit så pass enkelt om man jämför med tidigare. Nu är det ungefär som att handla aktier, tillgängligheten har ökat för allmänheten vilket jag tycker är bra!

 

Du satte ju 2021 stängningskurs väldigt pricksäkert. Vad är din gissning för 2022 års sista handelsdag?

– Haha, ja den är ju inte lätt så jag drar på med en glädjegissning och hoppas den stänger runt 92 500 usd! Men det skulle jag inte sätta några pengar på direkt 😂

 

Denna text ska inte ses som finansiell rådgivning. Investering i Bitcoin är förknippad med risk och du kan förlora hela eller delar av ditt kapital. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.