Sprid ut dina Bitcoinköp – köp Bitcoin med swish hos Btcswe

Den som köpte sin första kryptovaluta under All-Time-High 2021 har kanske en känsla av besvikelse nu. Köpte du Bitcoin för alla pengar du hade i början av april när ny all time highs togs dagligen, folk satte laserögon på sina profilbilder och stämningen var att 100 000 USD per Bitcoin skulle tas ut vilken dag som helst; ja då är dagens kurs på 41 000 USD en besvikelse.

Hör du istället till den skara som köpt Bitcoin med DCA-metoden, dollar cost average, att köpa små mängder regelbundet och sprida ut sina köp, ja då har du troligen väldigt fina och gröna siffror i din Bitcoinplånbok nu eftersom sommaren gav oss fina möjligheter att köpa Bitcoin för ungefär halva priset mot sitt all time high. I januari detta år besökte Bitcoin ånyo intervallet runt 35 000 USD och bjöd på fler rabatterade köpmöjligheter.

 

Sprid ut köpen

Något vi lärt oss med Bitcoin är att den sällan beter sig exakt så som man tror. Visst finns analytiker och traders som med hyggligt stor säkerhet kan förutse vissa mönster baserat på tidigare historik och trender som går att utläsa i grafen. Ingen kan dock slå marknaden varje dag hela tiden året runt. 

Den strategi som hittills visat sig vara både lättast och lönsammast med Bitcoin är DCA. Dollar Cost Average. Sprid ut dina köp. Köp för 500 kronor i veckan, 1000 kronor i månaden eller det belopp du är nöjd med och kan avvara. Bitcoin är en ny form av pengar som ännu inte mognat klart, än mindre nått sitt slutgiltiga värde.

 

Bitcoin är den tålmodiges tillgång. 

Vi har växlat Bitcoin sedan 2017 och sett olika coins komma och då. Onekligen kommer kryptovalutor, DeFi, NFT och andra projekt ha stor påverkan på framtiden. Det är svårt att veta vilka coins som kommer bli stora och efterfrågade eller ha användningsområden. Vi bedömer dock att Bitcoin är det säkraste kortet och det vi valt att fokusera på här på Btcswe.

 

Idag är Bitcoin upp 200% sedan tjurrusningens topp 2017 på 19500 USD eller om man hellre ser från lägsta nivån; upp 1300% sedan den absoluta botten som följde den långa bearmarketen som efterföljde 2017 års bubbelfas.

 

Lätt att köpa Bitcoin med swish

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att köpa Bitcoin. Hos Btcswe växlar du enkelt dina kronor till Bitcoin med swish. Vi är godkända av Finansinspektionen att bedriva finansiell verksamhet och vi har tusentals nöjda kunder som återkommande köper Bitcoin hos oss med swish.

Klicka här för att komma till handelssidan där du kan köpa Bitcoin med Swish hos Btcswe.

 

Denna text ska inte ses som finansiell rådgivning. Investering i Bitcoin är förknippad med risk och du kan förlora hela eller delar av ditt kapital. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.