Michael Saylor: Bitcoin kommer nå miljoner 

I en intervju med Yahoo Finance sa MicroStrategys VD Michael Saylor att bitcoin kommer nå miljontals dollar. Han fick bland annat frågan om företaget kommer sälja sina Bitcoins nu när kursen halverats från rekordnoteringen i november.  

 

Relaterad artikel: MicroStrategy har köpt en fjärdedel av alla nya Bitcoin

 

MicroStrategy äger 129 218 Bitcoins och dess VD och stora bitcoinförespråkare Michael Saylor säger att företaget är långsiktig och kommer inte sälja några Bitcoin. 

Micael Saylor sa att Bitcoin bara är i början på sin resa och nämner Lightning Network som en accelerator till ännu bredare och större användning och acceptans. 

– Vår strategi är att köpa bitcoin och äga dem, det finns inget pris vi kommer sälja på. Jag förväntar mig att vi kommer att köpa bitcoin på alla lokala toppar för alltid. När mer folk blir utbildade om bitcoin och blir bekväma med dess volatilitet kommer marknaden återhämta sig även från denna krasch, sade Saylor i intervjun. 

Saylor tror att kollapsen av Terra Luna och dess stablecoin UST, kommer göra att marknaden regleras och att stablecoins och security tokens får ett tydligare regelverk. Det är något som Saylor välkomnar.

 

Denna text ska inte ses som finansiell rådgivning. Investering i Bitcoin är förknippad med risk och du kan förlora hela eller delar av ditt kapital. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.