Lyssna på poddar: Tjäna bitcoin

Många bitcoiners har testat appen Fountain som ger dem möjlighet att tjäna bitcoin medan de lyssnar på poddar. De allra flesta lyssnar på poddar och betalar för att få tillgång till reklamfritt innehåll. Fountain fungerar tvärtom, där får du betalt för att lyssna på dina favoriter. Indirekt “förväntas” det också att man ibland stödjer sina favoriter genom att skicka lite sats för det arbete de lägger ner. 

Genom att boosta din favoritpodd får den bättre synlighet så fler hittar den och kreatören tjänar sats. Det går att lyssna gratis och bara tjäna sats också. Vissa poddar är dock låsta och det krävs att lyssnaren streamar t.ex. 10 sats i minuten för att lyssna.

Fountain själva säger att varje gång en innehållsskapare laddar upp material eller när en lyssnare konsumerar material vi appar, ökar plattformens värde. Därför ska användarna kunna ta del av värdet som skapas via appen. 

 

Den första timmen av daglig lyssning ger användaren sats (delar av en bitcoin) tillbaka. Ersättningen varierar från dag till dag. Det går också att få betalt för att lyssna på reklam eller betalt innehåll från innehållsskapare. 

Som innehållsskapare går det att få betalt när lyssnare kommenterar eller gillar klippen eller inläggen.

Appen Fountain finns där appar finns. 

 

Klicka här för att skapa ett konto hos Fountain

Genom att använda vår länk här får du ett bra introduktionserbjudande: user5195386216980-2df4ca3a8e