Betala din semesterresa med Bitcoin

Two girls on a beach and a Bitcoin Symbol

Semestersugen? Nu kan du betala din nästa semesterresa med Bitcoin!

Om du tycker att den svenska sommaren har vart en besvikelse hittills och drömmer om att köpa en semesterresa till varmare breddgrader är du inte ensam. För alla kryptoentusiaster som vill använda krypto till att köpa biljetter till värmen tipsar vi er om att kolla in vår systersida Bitcoinpresentkort. Där kan du nämligen köpa presentkort hos Ving och Norwegian och betala med Bitcoin, Dash eller Litecoin.

Du väljer enkelt vilket belopp du vill handla för hos resebyrån eller flygbolaget, fyller i dina uppgifter och betalar sedan med din kryptovaluta. Inom 60 minuter anländer ett presentkort på din mail som du kan nyttja direkt hos resebyrån. Om du behöver uppdatera strandmodet kan du förutom flygbiljetter även köpa nya badkläder hos till exempel Zalando genom Bitcoinpresentkort.

Idén bakom Bitcoinpresentkort är att Bitcoinentusiaster ska kunna leva på Bitcoin utan att behöva växla till FIAT-valuta. Du kan till och med köpa din matkasse från Mathem samt hemelektronik hos NetonNet genom tjänsten.

Kolla in vilka butiker du kan handla hos med krypto på Bitcoinpresentkort.com och lämna gärna en kommentar om var din nästa resa bär av!

Läs mer om Bitcoinpresentkort i denna originalartikel från Trijo News.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *