Jack: Bitcoin kommer ersätta dollarn

Rapparen Cardi B med över 20 miljoner följare på Twitter frågade sina följare om de trodde att krypto kommer ersätta dollarn. Jack Dorsey var en av alla som svarade och han skrev ”Yes, Bitcoin will”.

Varför rapporterar Btcswe News att en techmiljardär uttrycker sig positivt om Bitcoin?

Jack Dorsey grundade Twitter år 2006 och har även byggt upp fler andra techbolag bland annat CashApp som är en betalapp utvecklad av Block som tidigare hette Square. 

I somras berättade Jack att om han inte jobbade på Twitter skulle han jobba med Bitcoin. Han har även sagt att Bitcoin är det viktigaste han någonsin jobbat med, då ska man ha i åtanke att Twitter är ett av världens mest kända varumärken.

Sedan Dorsey slutade på Twitter för en dryg månad sedan spekuleras det i vad han kommer bygga eller jobba med inom Bitcoin. Han har redan offentliggjort ett projekt som ska ta Bitcoin till Afrika, en kontinent där många saknar tillgång till ett fungerande ekonomiskt system.

Tidigare artiklar om Jack Dorseys karriär.

Twittergrundarens betalapp byter namn till BLOCK 2021-12-02

Jack Dorsey lämnar Twitter 2021-11-30

Denna text ska inte ses som finansiell rådgivning. Investering i Bitcoin är förknippad med risk och du kan förlora hela eller delar av ditt kapital. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

 

 

https://www.coindesk.com/business/2021/12/21/bitcoin-will-replace-the-dollar-jack-dorsey/