Förverkliga drömmen om Bitcoin Lambo

Bitcoin Lambo

Väntar du ivrigt på nästa Bitcoin-boom för att kunna köpa dig en egen Bitcoin Lambo? Medan du väntar kan du göra det näst bästa – köp en unik körupplevelse av en Lamborghini och betala med Bitcoin.

Många kryptoentusiaster är bekanta med termen ”Bitcoin Lambo”. Termen grundar sig i ett stående skämt i kryptovärlden och spelar på att en nybliven investerare hastigt ska bli rik på att dennes kryptotillgångar stiger tusentals procent på kort tid. Det första man då ska göra är att köpa sig en sprillans ny Lamborghini. 2018 har inte sett ljust ut för de drömmande Lambospekulanterna och en nedåtgående kurs i Bitcoin innebär att många fått byta ut sina lambodrömmar mot mer modesta färdmedel. Men misströsta ej! Nu finns det ett alternativ för den som vill använda sina Bitcoin för att förverkliga sin dröm.

Genom Pro Driving i samarbete med btcswe kan du betala med Bitcoin för en tur i en Lamborghini Huracan Performante. Performante är en trimmad och bananpassad version av den ”vanliga” Huracanen vars V10 motor levererar 640 hk som tar dig från 0-100 km/h på 2,6 sekunder. Den italienska tjuren är fyrhjulsdriven och är 3:e snabbast runt den legendariska racerbanan Nürnberg Ring.

Prislista:
8 km – 995 kr
15 km – 1495 kr
30 km – 2795 kr

Om Pro Driving

Pro Driving erbjuder helt unika sportbilsupplevelser som pröva-på-körning av Lamborghini och Ferrari. Pro Driving erbjuder också bandagar, företagsevent och det populära eventet Top Gear Airfield där du får prova på att köra sju olika sportbilar på ett flygfält. Bilarna inkluderar Ferrari 458 Italia, Lamborghini Huracan Performante, Porsche 991Turbo, Porsche 718, Lotus Exige S, BMW M2 och Ford Mustang GT.

 

Sugen på att boka en körning? Hör av dig till info@btcswe.com så hittar vi en tid!

Vill du börja spara till din egen Bitcoin Lambo? Köp Bitcoin här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *