Europeiska bitcointräffar i höst

Den årliga Bitcoin Conference lockar bitcoinentusiaster från hela världen. Senast den hölls var i maj och då befann sig drygt 30 000 deltagare på mässområdet i Miami, USA.

I höst arrangeras två europeiska stora bitcointräffar, en i Riga och en i Amsterdam där flera av de mest namnkunniga experterna och kända influencerna deltar. 

På Baltic Honey Badger i Riga den 3-4 september är bland annat de två svenskarna Simon Lind och Knut Svanholm talare. Simon grundade blockkedjeutforskaren mempoool.space och han driver även en podd kallad Bara Bitcoin. Knut Svanholm är författare och bitcoinfilosof och arbetar nu som bitcoinrådgivare åt Madeiras president. 

Bland de övriga talarna på Baltic Honeybadger återfinns bland annat Adam Back, grundare av HashCash, en slags föregångare till Bitcoin som löste problemet med dubbelspendering av coins. Jack Mallers talar på scenen, Jimmy Song, Peter McCormack, Dan Held, Marty Bent och många fler kommer också delta. Michael Saylor deltar på länk.

 

Bitcoin Amsterdam

I mitten av oktober hålls Bitcoin Amsterdam. En europeiska motsvarighet till konferensen i Miami. Dock blir den lite mindre än den amerikanska men kommer vara Europas största bitcoinevent. 

Just nu håller programmet på att fyllas och talare bokas. Det ryktas att vi kommer se och höra välkända bitcoiners även i Amsterdam. Kanske rentav någon svensk.