Btcswe utmanar kryptojättarna

Trijo intervjuar Mikael som väljer btcswe framför kryptojättarna.

Sveriges ledande webbsida för kryptonyheter, Trijo News, har intervjuat Mikael som berättar varför han väljer att köpa Bitcoin genom Btcswe. Några av de fördelar han nämner är den snabba handläggningstiden samt kundsupporten.

“Btcswe har alltid varit otroligt snabba och trevliga. Jag har aldrig haft några problem med dem och fått mina köp inom tidsramen. Jag skulle helt klart rekommendera Btcswe då de har en snabb support samt bäst avgifter på bitcoin i Sverige, säger Mikael.”

Läs hela artikeln här.

Btcswe är stolta att utmana de större aktörerna på den svenska kryptomarknaden. Vår ambition är att erbjuda en snabbare och bättre tjänst för att underlätta för såväl nya som erfarna kryptoköpare i Sverige. Vårt mål är att leverera dina Bitcoin inom 60 min och hos oss får du alltid kontakt med vår kundsupport genom att mejla info@btcswe.com.

Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder och hoppas att du som är ny kund och läser detta tar tillfället i akt och kontaktar vår kundsupport om du skulle ha några frågor. Tack för att ni väljer att köpa Bitcoin genom btcswe och tveka aldrig på att höra av er med synpunkter på hur vi kan förbättra tjänsten.