Btcswe omnämns i Aftonbladet när kryptoprofilen Totte Löfström intervjuas

Aftonbladet video med Btcswe

Den 10 februari, 2021 publicerade Aftonbladet ”Det här är bitcoin – experten svarar på fem frågor”. I inslaget rekommenderades Btcswe som ett säkert alternativ för att köpa Bitcoin i Sverige.

Vi kan såklart tillstå att det inte är ett mittuppslag eller en löpsedel, men visst blir vi på Btcswe glada när Sveriges mest besökta nyhetssajt har ett inslag om Bitcoin. Vi blir ännu gladare av att kryptoexperten Totte Löfström från Trijo rekommenderar Btcswe som ett av flera alternativ där det är tryggt att köpa Bitcoin i Sverige.

Vi håller med Totte, att köpa Bitcoin från någon av de aktörerna registered hos svenska Finansinspektionen är ett tryggare och enklare alternativ än att använda en utländsk börs.

Registreringen hos Finansinspektionen kräver att vi företag som erbjuder växling av Bitcoin i Sverige efterlever stränga regler för att skydda dig som kund. Dessutom riskerar inte dina transaktioner att stoppas av din bank när du handlar med en svensk motpart, ett problem många har rapporterat om under 2021. Om du vill veta fler fördelar med att köpa Bitcoin av en svensk motpart rekommenderar vi denna artikel.

Vi rekommenderar att du tar en titt på videon och vi passar på att tacka Totte för en välgjord insatts att sprida kunskap om Bitcoin.

Klicka här för att komma till Aftonbladets video.