Bli Bitcoin Affiliate: Tjäna Pengar På Bitcoin

Bitcoin affiliate

Har du funderat på att tjäna pengar på Bitcoin genom att bli Bitcoin affiliate? I så fall kanske du är vår framtida samarbetspartner.

BTCSWE har nämligen det stora nöjet att introducera ett Affiliate program som ger dig en fantastisk möjlighet att tjäna pengar på Bitcoin online. Om du har ett intresse av att ta del i vårt Bitcoin-partnership program rekommenderar vi att du läser igenom denna artikel. Därefter kan du enkelt registrera dig i fyra enkla steg och bli Bitcoin Affiliate:

 1. Ansök om att bli Affiliate via vår Webbportal
 2. Vi kontaktar dig rörande ersättning
 3. Du blir godkänd och tilldelas Bitcoin Affiliate länkar
 4. Få betalt via banköverföring varje månad

Först kommer vi att gå in på de fördelar som det medför att ta del i BTCSWEs nya affiliate program. Sedan går vi in på mer detalj i hur du går tillväga för att registrera dig, och självklart hur du får betalt. Trevlig läsning.

Vad innebär det att vara Bitcoin Affiliate?

Internet är en plattform där information utbyts mellan olika personer och organisationer. Sedan introduktionen har diverse affärsmodeller och tekniker tagit form, och affiliate marketing är en av de populäraste metoderna för att tjäna pengar online. Att delta i ett partnership program innebär att du som har många följare på sociala medier eller driver en populär hemsida kan leda trafik till oss. När du genererar en ny kund till oss, får du ersättning för det. Vi kommer senare i texten att gå in mer på detalj kring du registrerar som Bitcoin affiliate.

Så nu när du vet att det finns en möjlighet att bli partner till BTCSWE, kanske du undrar över vilka fördelar det innebär att vara affiliate? Låt oss lista några:

 • Tjäna pengar på Bitcoins ökande popularitet
 • Bli associerad med en av Sveriges mest väletablerade Bitcoinmäklare
 • Tjäna pengar utan att riskera ditt eget kapital

Det låter kanske givet, men låt oss gå in i detalj på hur varje punkt är en fördel för dig som vill bli Bitcoin affiliate.

Bitcoin era

Bitcoin ökar i popularitet

Att vara affiliate innebär att du leder kunder till vår plattform där kunderna finner en trygg miljö att handla värdens främsta kryptovaluta. Om du registrerar ett partnerskap med oss idag har du väldigt goda möjligheter att få långsiktig avkastning. Bitcoin är nämligen en tillgång som förväntas bli allt mer populär, och kunderna har en lång varaktighet.

För att påvisa hur mycket intresset för Bitcoin ökar, låt oss jämföra termen ”Bitcoin Pris” med den traditionella investeringsformen ”räntor”. I bilden nedan, där den blå linjen är Bitcoin och den röda räntor, är intresset för Bitcoin markant högre, och trenden är positiv.

Enskilda individer, eller företag, som vill placera pengar i Bitcoin måste vända sig till en kryptoförmedlare. Genom att vara affiliate till BTCSWE sammankopplas ditt namn till krypto-Sveriges bästa handelsplattform.

BTCSWE – En väletablerad Kryptohandelsplattform

För dig som driver ett företag vars intäkter delvis, eller helt, kommer från affiliate marketing är BTCSWE den perfekta partnern. Genom att bli Bitcoin affiliate kan du tjäna pengar på Bitcoin tillsammans med en av de mest betrodda aktörerna i Bitcoin Sverige. Vi verkar för en seriös och långsiktigt hållbar miljö för våra kunder, våra partners och Bitcoin som framtidens valuta. Bland de handlingar vi genomfört för att säkerställa detta är:

 • Registrerat hos Finansinspektionen
 • Handel verifieras med BankID
 • Implementerat ett KYT System

Du som vill tjäna pengar på Bitcoin genom att bli affiliate vet med andra ord att din affärspartner är en seriös aktör med gott anseende.

Tjäna pengar på Bitcoin med låg risk

Det finns många som drömmer om att bli rika genom att placera pengar i Bitcoin. Visserligen är framtidsutsikterna för valutan väldigt goda, men det finns risker med att delta i trading. Innan en fullutvecklad Bitcoin era tar sig form finns det många som förlorar kapital i handeln.

Genom att bli Bitcoin Affiliate kan du tjäna pengar på Bitcoin utan att investera dina egna pengar. Vi betalar våra partner enligt överenskommelse, och du tjänar pengar när de kunder du hänvisat till oss genomför transaktioner. Därmed exponerar du dig mot möjligheten att generera intäkter från Bitcoins ökande popularitet, utan att riskera att förlora pengar Bitcoin. Istället kan du tjäna provision varje månad för de nya kunder som du leder till vår hemsida.

Nu när du vet varför det är en bra idé att bli gå med i vårt partnership-program, vill du väl veta hur du omfamnar möjligheten? Låt oss beskriva vårt erbjudande till dig.

tjäna pengar på bitcoin

Så blir du Bitcoin Affiliate

Vi på BTCSWE erbjuder en av Sveriges bästa tjänster för att köpa Bitcoin, men också för att sälja. Vi söker nu affiliates som kan hjälp oss att utvidga vår kundbas ytterligare. Att gå med i vårt program är enkelt, ansökan görs i tre enkla steg:

 1. Ansök om att bli Bitcoin Affiliate
 2. Vi utvärderar din ansökan
 3. Du godkänns och tilldelas länkar som låter dig tjäna pengar på Bitcoin

Låt oss börja med att introducera vem vi söker, vem är du?

Vem kan bli Bitcoin Affiliate

För att ingå i vårt affiliate nätverk söker vi dig som:

 • Driver en hemsida med relevant innehåll
 • Har ett stort följe på sociala medier
 • På annat sätt är influenser – Podcast, Youtube, Instagram etc.

Om detta är du är vi glada att bjuda in dig att bli vår affiliate partner. För att ta del av vårt program ansöker du enkelt på vår hemsida. Vi kommer under utvärderingen av din ansökan att evaluera din verksamhet och avgöra om du representerar de värden vi söker. Om du matchar vår profil tar vi nästa steg i processen.

Tjäna pengar på Bitcoin med unikt affiliate program

Vår ersättning förhandlas på case-to-case basis. Således kommer vi att kontakta dig om vi anser att du har vad som krävs för att bli en Bitcoin Affiliate och förhandla din ersättning. Således är det inte några förutbestämda program, utan vi erbjuder en flexibel lösning.

Efter att vi nått en överenskommelse tilldelas du unika länkar som du kan använda för att driva trafik till Btcswe.com. I utbyte mot din marknadsföring får du betalt, baserat på antal konverteringar du genererar.

Betalt direkt till ditt bankkonto

När du leder nya kunder som vill placera pengar i Bitcoin till vår hemsida, följer vi dina framsteg via dina unika länkar. I slutet av varje månad summeras ditt bidrag, och du får betalt direkt till ditt bankkonto.

Om du är intresserad av att tjäna pengar på Bitcoin online genom att bli affiliate uppmuntrar vi dig att ansöka till vårt nya Bitcoin Affiliate Program. Hoppas vi hörs snart!

Bitcoin partnerprogram

Summering: Tjäna pengar på Bitcoin genom Affiliate Marketing

Om du vill tjäna pengar på Bitcoin online har du nu en unik möjlighet att gå med i Sveriges bästa Bitcoin Affiliate program. BTCSWE erbjuder dig ersättning varje månad för de kunder du leder till oss via vårt affiliate-initiativ. Genom att bli vår affiliate partner kan du dra nytta av en av de hetaste trenderna i vår tid, och samarbeta med en seriös aktör. Vi är ledande inom branschen och erbjuder kunder som köper Bitcoin verifiering med BankID och ett betrott KYT system.

Klicka här för att ansöka om att bli Bitcoin Affiliate