Bitcoinkonferens i Riga

I helgen är det dags för Baltic Honeybadger, en bitcointräff som sker i Riga, Lettland. Senast konferensen hölls var 2019 men har p.g.a. pandemin haft uppehåll. Stämningen inför konferensen är på topp och många har längtat länge. Närmare 800-1000 deltagare väntas. 

På konferensen finns många namnkunniga talare. Såväl programmerare, influencers och entreprenörer inom bitcoin deltar. Bland annat kommer Adam Back och Jimmy Song. Även Michael Saylor och Jack Mallers deltar, men via länk. Konferensen är helt och hållet dedikerad till bitcoin. Inga s.k. altcoins har utrymme på Baltic Honeybadger.

 

Relaterad artikel: Flera Bitcointräffar i höst

 

Btcswe bevakar

Vi på Btcswe kommer bevaka konferensen på plats och skall försöka rapportera, filma och ta så mycket kort det går och är tillåtet. Många bitcoiners är restriktiva med sin identitet och att synas på kort, varför vår rapportering sker med det i åtanke. Är du svensk på plats vill vi gärna träffa dig och vi planerar en svensk “get together” under fredagskvällen. 

 

Det är i bearmarket det byggs

För en som inte är insatt i bitcoin kan det tyckas märkligt att det sker en bitcoin-konferens när kursen är på en så låg nivå och all optimism är borta.

– Bitcoin har haft kraftiga dippar förut men hittills alltid kommit tillbaka och etablerat en ny högre nivå. Det är i bearmarket som kontakter knyts och företag startas, säger Christopher Eriksson, VD på Btcswe.

 

Baltic Honeybadger officiell hemsida